Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) před několika dny přicestovala ze Španělska, ke trávila část léta. Po delší době se také vrátila ke svým „živákům“ z kuchyně, které pravidelně sledují tisíce fanoušků.

Maminka tří dětí probrala s „holčičkami“ nejen vaření a děti, ale také promluvila o vztahu s Jaromírem Soukupem (55), se kterým má nejmladší dceru Rozárku.

V médiích vypukl doslova poprask, když Agáta přiletěla z Marbelly bez svého Jaromíra. Dokonce se začalo spekulovat o velké hádce či rozchodu. Pravda je přitom úplně jinde. Mediální magnát měl pracovní jednání, kvůli kterému přiletěl do Česka dřívějším letadlem a žádný rozchod se zdaleka nekoná.

„Kdyby se chtěl někdo ptát, proč pro nás nebyl Jaromír na letišti, tak tam nebyl, protože měl v pět ráno jednání, které bylo navíc v Brně. Tohle byl důvod,“ řekla Agáta během živého vysílání, behěm kterého se fanynky také ptaly, kde se Jaromír aktuálně nachází.

"Je doma, má hodně práce, musíme se tady všichni aklimatizovat. Jinak se samozřejmě nic neděje. Myslím, že jsme spolu teď byli až až a každý si potřebuje trošku odpočinout. Žádný rozchod ani nic podobného se nekoná. Takže pokud si na mě někdo brousil zuby, tak jsem zadaná,“ dodala Agáta Hanychová s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám