Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná SuperStar Elizabeth Kopecká (29) odletěla za sluníčkem na španělskou Mallorcu. Sexy zpěvačka, která se pyšní jedním z nejbujnějších přírodních dekoltů, vystavila své tělo v plavkách. Její fanoušci se můžou kochat především horní partií, kterou Elizabeth předvádí.

A to ještě v červenci Super.cz tvrdila, že se více chce prezentovat hlasem a v plavkách ji jen tak neuvidíme. „Já bych se chtěla prodávat raději svou hudbou a zpěvem než svým tělem, ale vím, že je to s tím spojené. Ale radši chci tlačit hudbu než svoje tělo. Ale nikdy neříkej nikdy a třeba mě to jednou chvilkově vezme a vyfotím se v plavkách. Za mě je lepší, když se člověk moc neodhaluje. Je to potom vzácnější,“ řekla Elizabeth Super.cz v červenci.

Na Mallorce ale zřejmě změnila názor a fanouškům své tělo předvedla v celé kráse. Ostatně vzhledem k parádním křivkám sexy zpěvačky by byla velká škoda se lehce neodhalit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám