Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finálové večery soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky začala jezdit, když ještě byla členkou minulé vlády, a tradici neporušila ani nyní. Bývalá ministryně financí Alena Schillerová do náchodského divadla přijela už potřetí. "Vždycky se na to hrozně těším," řekla Super.cz.

Na slavnostní večer zvolila úplně nové šaty. "Jsou od Tatiany Kovaříkové a mají tady premiéru. Cítím se v nich báječně," pochlubila se. Kovaříková a také brněnská návrhářka Iveta Řádková jsou prý její oblíbené. "Ale nakupuji i v konfekci, v Praze i v Brně mám svém oblíbené obchody. Šaty jsem si nikdy nepůjčovala, nemám s tím žádnou zkušenost," svěřila.

Právě v Náchodě se před pár lety objevila poprvé v blond vlasech. Tehdy ještě váhala, jak dlouho si tuto barvu nechá. "Mám pocit, že člověka trošku omladí a většina mého okolí mi blond chválí, tak u ní asi zůstanu," vysvětlovala s tím, že ke kadeřnici chodí doma v Brně vždy o víkendech.

Pobavili jsme se i na téma oblékání žen v politice. "Jsme ženské, tak si samozřejmě všimneme, kdo má co na sobě. Ale když jsem v tom zápalu politického boje, tak to někdy nevnímám. V oblékání se celkem daří první dámě. Sleduji, že šaty, které v poslední době vynesla, byly na místě. Jak potkávám kolegyně v politice, myslím i oponentky, někdy se nám daří víc, někdy méně," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám