Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncerty Mötley Crüe bývají pěkná divočina, ten, který kapela nedávno odehrála v Texasu, měl ale ještě větší grády než obvykle. Bubeník Tommy Lee během vystoupení povzbudil fanynky, aby mu ukázaly prsa. A začaly se dít věci.

Vše začalo tím, že si exmanžel Pamely Anderson s mikrofonem v ruce posteskl, že ještě neviděl žádné poprsí. „Kámo, co to má být? Žádné ko*y? El Paso, kámo, chci vidět staré dobré ko*y,“ vyzval fanoušky.

Ženy v publiku na výzvu okamžitě zareagovaly a začaly si vyhrnovat trička a obnažovat ňadra, přidali se i někteří muži.

Korunu tomu pak Lee nasadil, když na pódium pozval svou manželku Brittany Furlan, která „se nebojí ko*y ukázat“. Poprsí také skutečně předvedla všem v publiku. A hned několikrát. Atmosféru koncertu sdílel jeden z fanoušků na sociální síti X.

Záběry ze zmíněného koncertu v Texasu

Než si v roce 2019 vzal Furlan, byl Lee třikrát ženatý. Mezi lety 1984 až 1985 s Elaine Starchuk, mezi lety 1986 až 1994 s Heather Locklear a od následujícího roku byl s Pamelou Anderson. Narodili se jim dva synové, rozvedli se v roce 1998, poté se ještě dali několikrát dohromady a definitivně si dali sbohem až v roce 2008.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám