Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už stříhá metr do svatby, takže nám pomalu prozrazuje její podrobnosti. Modelka Hana Vágnerová řekne v prosince své „Ano“ dlouholetému partnerovi, motocyklovému závodníkovi Karlu Abrahamovi, jemuž loni v lednu porodila dvojčata Julii a Karla.

"Přípravu na svatbu teď naplno a intenzivně rozjíždíme. Šaty mi bude šít návrhář Mirek Knot, který už objednal látku," prozradila na přehlídce v rámci veletrhů Styl a Kabo, kde také část návrhářovy kolekce vynesla. "Děti bude mít na starosti moje sestra, tak doufám, že to spolu zvládnou. Holčička bude mít šatičky, chlapeček oblek," popisovala.

Částečně už má vyřešené i místo. "V okolí Brna jsme nic nenašli, takže svatba bude v prostorách Pražského hradu," prozradila s tím, že samotný obřad by měl být v katedrále svatého Víta. "Oba jsme pokřtění a pokřtěné jsou i naše děti, ale ještě uvidíme, je to trošku komplikované a je to stále v řešení," upřesnila.

Svěřila také, že se chystá na změnu příjmení. "Budu Hana Abrahamová. Přiznám se, že takhle to mám radši, i když si ženy často nechávají svoje příjmení kvůli byznysu. Navíc už se konečně nebudu nikomu plést s herečkou Hanou Vagnerovou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám