Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) měla ještě před měsícem pouze čtyři kila nahoře. V šestém měsíci těhotenství ale rapidně přibrala. "Připadám si jako velryba," řekla Super.cz a odmítla sdělit, kolik kilogramů jí přibylo. "Nechala bych si to jako tajemství pro sebe a svého lékaře. Ten také udiveně zíral, kam až se ručička na váze vyšplhala. Přitom je to poznat hlavě na bříšku," dodala.

Simona se právě vrátila z pobytu na ostrově Mauritius, jehož se stala ambassadorkou. Tam se také svlékla do plavek a nechala se vyfotit. "Ale jen od mé sestry, před ní se nestydím, když mi někde něco vyleze," smála se.

Opalování už ale moc nedala. "V těhotenství se to nedoporučuje a navíc stejně nebylo moc hezké počasí. Bylo kolem dvaceti stupňů, což je ale ideální na výlety. byli jsme na lodi, na show s delfíny a na procházce s tygry. Od těch jsem se ale držela dál. Nikdy nevíte, co může šelmu napadnout. Jako máma jsem na sebe hodně opatrná," vysvětlila.

Pracovní nabídky už Simona odmítá. "Představte si, že po mně chtěli, abych šla přehlídku spodního prádla. Prý by to bylo mediálně zajímavé. Jasně, že jsem odmítla. Tohle už přenechám jiným," svěřila na otevření luxusního obchodu s dětskou módou v Maiselově ulici.

Už v neděli Simona s manželem Karlem Vágnerem a synem Maxem odlétá na třítýdenní dovolenou do Toskánska. "Pak už ale budeme v Česku. Karlův tatínek má chalupu sto kilometrů od Prahy a na zbytek léta se tam nastěhujeme," upřesnila modelka, která má termín porodu na přelomu září a října a její těhotenství probíhá bez problémů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám