Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Viktor Čech (45) se předloni účastnil reality show Hledá se táta a máma na TV Prima. Obrazovce této televize zřejmě nehodlá dát pokoj. Už podruhé se přihlásil do show Česko Slovensko má talent. "Loni se mi po prvním castingu ani neozvali," řekl Super.cz. To ho ovšem neodradilo. "Jsem momentálně nezaměstnaný a chci se věnovat hudbě," tvrdí zarytě. Podobných exotů bylo na castingu víc. Super.cz o nich již informoval.

Rozvedený IT technik, který se stará o syna Štěpána, v Hledá se táta a máma zaujal v díle o etiketě. Snažil se přesvědčit Ladislava Špačka, že toho ví o dobrých mravech více než on. Ostatní soutěžící znechutil a maminka Eva, o kterou se ucházel, prohlásila, že je arogantní a nechala ho ze show vyhodit.

V soutěžích ovšem Viktor začínal už dříve. "Byl jsem i v Doremi na TV Nova," pochlubil se. "Soutěž je trochu legrace, čeká mě důležitější věc. Budu dělat konkurz do sboru Národního divadla," prozradil.

Dalším soutěžícím, který na první pohled nepůsobil jako idol byl člen souboru Státní opery Pavel Drábek. Toho "proslavilo" vystoupení v show X Factor na Nově. Zpíval tehdy píseň Pár havraních copánků s inovovaným textem. Když Bára Osvaldová slyšela jeho Pár urvaných copánků, málem praskla smíchy, ale postoupit ho nenechala.

"Pár urvaných copánků jsem zpíval už v silvestrovském pořadu Primy. Měl jsem oholenou hlavu, abych vypadal jako strýček Fester z Adamsovy rodiny," vzpomínal spokojeně. "Ale tuhle soutěž beru vážně, už žádné vtípky. Mám jen čtyři představení měsíčně, jinak jsem bez práce," prozradil před castingem Drábek.

Reklama

Další články

Načítám