Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hubatá Katarina ze zemědělské reality show Farmář hledá ženu si skutečně bude muset najít jinou mužskou oběť. Žena, která se v soutěži snažila polapit postaršího Stanislava a jež má za sebou i focení erotických fotek, si nedávno začala dělat zálusk na Jana Pokorného, který se pár týdnů po svatbě rozvádí. A i když za ním jela, aby ho dostala do svých osidel, ostrouhala. „Nechci ji, je šílená,“ vzkazuje Katarině drsně proutník Indián v našem videu.

Ten má od doby, kdy se v televizi Prima poprvé objevil jeho medailonek, desítky nabídek kvalitního sexu či k sňatku. Ale přitom se dušuje, že ačkoliv je velký smilník, již dlouho s žádnou ženou nestrávil noc. A ani Katarinu jeho náruč nečeká. „V pátek, kdy u mě byla, jsem nesmilnil. Držel jsem ji v náručí, protože jsem cítil, že to potřebuje, ale to je všechno. Asi by mě poslouchala, šlapala by jako hodinky, ale nechtěl bych ji,“ dodal Pokorný, který se zastavil na diskotéce Zlatý strom na párty Božské léto, kde mohl okukovat krásné holky.

A kterou z českých celebrit by chtěl do postele? „Lucii Špakovou z Primy. A dřív se mi líbila Kateřina Kornová,“ dodal Indián, jemuž ale dnes již bývalá sexbomba Kornová díky tomu, že notně přibrala, už také nepřidá atraktivní.

Reklama

Další články

Načítám