Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z hlavních hrdinek prvních dvou řad seriálu Euforie Barbie Ferreira svými kyprými tvary udělala díru do světa. Pravidelně je ukazuje svým několika milionům fanoušků na sociální síti a ti jsou z jejích fotek bez sebe. Jinak tomu není ani u poslední série.

Bývaly doby, kdy se dámy svými kypřejšími tvary nechlubily tak jako dnes. Dnešnímu světu ale vládne vlna takzvaného „body positivity“, tedy lásky k tělu takovému, jaké je. A s ním se do popředí dostala spousta dam, které svá těla ukazují a sklízejí velký úspěch. Jednou z nich je například zpěvačka Lizzo, která se ovšem v současné době potýká se žalobou, kterou podaly její bývalé tanečnice a jedním z bodů je i to, že ač zpěvačka na veřejnosti prosazuje onu pozitivní vlnu, sama tanečnicím údajně nadávala za jejich nadměrnou váhu.

Další z dam, které se nebojí ukázat své velmi ženské křivky, je právě i herečka Barbie Ferreira. Ta je v poslední době velmi žádaná i ve světě modelingu a nemalé zisky jí určitě vynáší i Instagram, kam se jí podařilo přitáhnout už 5,6 milionu fanoušků.

Barbie se nebojí ukázat své tělo, a to prostřednictvím profesionálních fotek nebo jako teď klidně jen snímky, které si nafotila v pokoji před zrcadlem. Fotky sice nejsou moc kvalitní a ani pozadí není kdovíjak luxusní, lidé si ale stejně všimnou hlavně hereččiných tvarů, které tentokrát odhalila v upnutém bílém tričku a modrých kamaších. A lidé jsou nadšení.

„Barbie, právě jsem ti poslal svou adresu, číslo sociálního pojištění a informace o bankovním účtu. Obracím se, jestli máš zájem o večeři tento víkend nebo příští víkend nebo kdykoli máš volno,“ napsal jí například jeden fanoušek. „Jsi doslova limitovaná edice Barbie, něco vzácného,“ píše jiný. „Uctívám zem, po které kráčíš,“ přidává se třetí. Herečka tak posílá jasný vzkaz ženám, které si neustále hlídají váhu a trápí se dietami. A to, že se za své kypřejší tvary rozhodně nemusejí stydět.

Reklama

Další články

Načítám