Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Gášpárová (23) a Petr Havránek nedávno ohromili fanoušky pořádně žhavým focením. V tomto případě byla Gábi za modelku a její Petr za fotografa. Krásná brunetka ukázala nejen půvab, ale i křivky. Vrchní díl plavek rovnou sundala a dokonalé pozadí vyniklo v černých tangách.

„Než jsem se stal mediálně známým, tak jsem režíroval reklamy a fotil jsem. Tohle bylo spíš okénko do minulosti, kdy jsem si vzal foťák a něco nafotil. Gabču to trochu štvalo, že už se nechce fotit. Tak se tak trošku stala proti své vůli modelkou, vlastně se volně plácala v bazénu a já jsem ji u toho fotil,“ promluvil Pítr s úsměvem o vzniku snímků, se kterými je také Gábi velmi spokojená.

„Vzniklo to spontánně, my pořád něco fotíme a natáčíme. Tohle byl ten moment, kdy Pítr držel foťák a zničehonic z toho bylo dvouhodinové focení u bazénu. A výsledek dopadl velmi dobře a ani jsme se u toho nepohádali,“ doplnila brunetka s pobavením.

Pítr by nebyl výjimkou, že by mu jako partnerovi mohlo vadit, že jeho přítelkyně sdílí odhalenější fotografie na sociálních sítích. V tomto případě ale žádné zakazování rozhodně neplatí.

„Nevadí, jelikož jsem to fotil, tak bylo vše pod dozorem, takže v pohodě. Jsou tam i horší, ale... Ne, dělám si srandu, vše samozřejmě slušný a tak,“ řekl Pítr s úsměvem.

Gábi a Pítr se poznali před dvěma lety v Love Islandu. Od té doby tvoří jeden z nejhezčích párů českého showbyznysu. Nejenže se jim aktuálně daří jako influencerům, ale také jsou s reality show dál aktivně spojení. Také letos poletí na Kanárské ostrovy, odkud budou divákům přinášet novinky z vily lásky.

„Je to taková práce snů, hezká vila, která je na hezkém ostrově, několik hezkých lidí a cokoliv člověk natočí, tak musí dopadnout jen dobře,“ svěřil se pár, který se už brzy na nějakou dobu odstěhuje na španělský ostrov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám