Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kulinářská show MasterChef představila další adepty na vítězství a zisk 2,5 milionu korun. K osmi již zveřejněným soutěžícím přibývají Petra, Zdeněk, Žaneta a Lukáš.

Třiačtyřicetiletá Petra je akční maminkou dvou dětí, která by v budoucnu chtěla vybudovat zdravou fast food restauraci a věnovat se edukaci v oblasti gastronomie. Petra je prý velmi soutěživá, v minulosti se účastnila i soutěže krásy Miss severní Morava, v níž se umístila na druhém místě.

Zdeněk (44) je sládek a miluje západočeský venkov a pivo. Dokáže prý ulovit kance, chovat kuřata i králíky a vypěstovat vlastní zeleninu a bylinky. Se svou partnerkou uzavřel dohodu, že když on se přihlásí do MasterChefa, ona to zkusí ve vědomostní show Na lovu.

Devětadvacetiletá kosmetička Žaneta má vaření jako koníčka i formu terapie, věnuje se také sociálním sítím. Preferuje italskou a vietnamskou kuchyni.

Jedenatřicetiletého Lukáše, jenž je majitelem reklamní agentury, do MasterChefa přihlásili kolegové, kterým zachutnalo, když jim uvařil na firemním výjezdu. Je prý křehký introvert, co píše básně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám