Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že oslavy padesátin herečky Kate Beckinsale (50) neskončily ani téměř po třech týdnech od chvíle, kdy se fanouškům předvedla na své jubileum v převleku za králíčka z Playboye. Právě sexy obleček s oušky a bambulkou na pozadí oblékla na druhou narozeninovou party, ale Kate v tomto duchu pokračuje i nadále. V pondělí například divoce zpívala a tančila ve striptýzovém baru.

Kate nejprve se svými přáteli vyrazila na večeři do luxusní restaurace Craigs a následně zavítala do strip klubu Whisky a Go Go na Sunset Boulevard v Los Angeles. Tam se hvězda Pearl Harboru, Underworldu nebo Van Helsinga pořádně odvázala, když se postavila na podium, začala tančit a navíc zazpívala píseň Jessie's Girl z roku 1980.

Přítomní hosté se nestačili divit, jak to před nimi hollywoodská hvězda roztáčí a navíc se mohli kochat její postavou v bílém spodním prádle, které prosvítalo pod tenoučkým materiálem jejích šatů.

Nestárnoucí herečka po rozvodu s režisérem Lenem Wisemanem, za nějž byla provdaná patnáct let, chytila druhý dech. Od té doby se po jejím boku objevují partneři o generaci mladší a i díky tomu, že její jediné dítě, dcera Lily Mo Scheen (24), je již dávno dospělá, herečce nic nebrání v užívání si krás života plnými doušky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám