Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Arnolda Schwarzeneggera (76) a jeho bývalé manželky Marie Shriver (67) Christopher se od dětství potýkal s boubelatostí, kterou si ovšem přenesl i do dospělosti. Téměř tři roky poté, co se s kily navíc rozhodl dnes pětadvacetiletý mladík zatočit, je z něj někdo úplně jiný. Nejmladší z pěti hercových potomků navíc v úterý předvedl i zbrusu nový sestřih, a to jak jinak, než cestou do posilovny, která je již nějaký čas nedílnou součástí jeho života.

Christopher, jenž se dnes pyšní širokými rameny a svalnatou muskulaturou, radikálně zkrátil vlasy po stranách a nechal si narůst strniště, které mu ještě víc dodává na mužnosti. Pětadvacet byste mu tak možná ani netipovali.

Cesta za zdravějším já u Christophera začala v roce 2020, kdy se rozhodl udělat nadváze přítrž a začal se daleko zdravěji stravovat a pravidelně cvičit. Období, během nějž si mnozí naopak stěžovali, že přibrali, tak Christopher využil ve svůj prospěch. Za to jej ostatně ocenil i jeho otec, který do té doby v tomto ohledu vychvaloval spíš svého nemanželského syna Josepha, jehož počal s hospodyní Mildred Baenou.

Joseph se ve svém otci zhlédnul a šel v jeho šlépějích. Společně tak často navštěvovali posilovnu, což pro Christophera, který tou dobou měl do fit formy dost daleko, zřejmě nebylo vůbec jednoduché. Ze Schwarzeneggerových dětí byl navíc jediným, kdo měl nadváhu. Christopher má ještě dvě sestry Katherine (33) a Christinu (32) a také bratra Patricka (29).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám