Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Bullock (59) byla poprvé po oznámení smrti svého partnera Bryana Randalla (†57) viděna na veřejnosti. Fotografové ji zvěčnili v pondělí, když jela ve svém černém SUV v Beverly Hills. Herečka měla sluneční brýle a i za sklem vozu na ní bylo patrné, že prožívá nesmírně náročné období.

Randall zemřel začátkem srpna po tříletém boji s amyotrofickou laterální sklerózou (ALS). Nemoc fotografovi nejbližší na jeho přání drželi celou dobu v tajnosti.

Snímky herečky se objevily v době, kdy se řeší skandál kolem filmu Zrození šampiona, za který Bullock získala Oscara. Snímek je inspirovaný životem někdejší hvězdy NFL Michaela Ohera, který nyní podal žádost o zrušení opatrovnictví a svou rodinu obvinil z toho, že mu lhala a využila ho pro peníze.

Sedmatřicetiletý muž uvedl, že mu jeho opatrovníci Leigh Anne a Sean Tuohyovi řekli, že mezi adopcí a opatrovnictvím není žádný podstatný rozdíl. „To, co podepsal, ale nebyly adopční papíry. A Michael to až do února roku 2023 nevěděl,“ cituje magazín People ze soudního spisu.

Poté měli jeho příbuzní vydělat peníze na zmíněném filmu, jehož ústředním motivem byla rodina, která se chlapce ujala a pomáhala mu ve škole i v úspěšné kariéře profesionálního sportovce.

Snímek vydělal víc než 309 milionů dolarů (přes 6,8 miliardy Kč) a podle Ohera bylo čtyřem členům rodiny Tuohyových (matce, otci a jejich dvěma dětem) za film vyplaceno 225 tisíc dolarů (necelých 5 mil. Kč) a 2,5 % z výnosů filmu.

Související témata:
Michael Oher

Reklama

Další články

Načítám