Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako se dámy pokaždé nemohou dočkat na další pokračování Rychle a zběsile na Vina Diesela, pánové to mají podobně s Jordanou Brewster ztvárňující v ikonické sérii jeho sestru... A není se čemu divit, herečka není svůdná jen v kombinaci s rychlými auty, ale i když dovádí ve vlnách...

Třiačtyřicetiletá Brewster si o víkendu užila pohodový den na pláži v Santa Monice, kam se vydala i s o dva roky starším investorem Masonem Morfitem, jehož loni v září pojala za manžela. Dvojice si spolu užila koupání v oceánu, ale k opalování už Jordana svého muže nepřesvědčila. Vzala si tak osušku a vydala se mimo stín slunečníku, kde chvíli sledovala okolí a poté se začetla do knihy.

Půvabná rodačka z Panamy, která počala se svým prvním manželem Andrewem Formem dva syny, má sexy křivky v genech. Její maminka Maria João (68) byla modelkou a v roce 1978 se dokonce objevila na obálce magazínu Sports Illustrated.

Jordana ovšem modelingové začátky, které provázejí řadu jejích kolegyň, vynechala a rovnou se vydala na hereckou dráhu. Už v patnácti začala účinkovat v soap opeře As the World Turns, která se v USA vysílala neuvěřitelných 54 let až do roku 2010. Pro většinu fanoušků ale už navždy zůstane Miou Toretto z Rychle a zběsile...

Reklama

Další články

Načítám