Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší soutěžící letošního StarDance je hvězda seriálu Kukačky Darija Pavlovičová (21). Na tanečním parketu začala už před dvěma týdny zkoušet po boku zkušeného tanečníka a vítěze soutěže Dominika Vodičky. A vedle nových pohybů se učí i chůzi na podpatcích.

Ta jí totiž dosud dělala potíže, a to kvůli nedávnému zranění. „Nemyslela jsem si, že to bude tak moc náročné, jak to je,“ svěřila se herečka. „Učím se, podpatky jsem na sobě měla opravdu jen párkrát za život,“ prozradila Super.cz Darija, která si způsobila zlomeninu.

„Měla jsem zlomený malíček na noze, stalo se to asi měsíc předtím, než jsme začali trénovat a ten otok pak hrozně bolel. Hlavně ty boty s podpatky jsou těsné a bolí to,“ dodala Darija, která nyní postupně začíná zkoušet v tanečních střevících. „Teď je postupně dáváme, půl hodinku, hodinku tréninku,“ řekl Dominik Vodička, který StarDance vyhrál po boku Veroniky Khek Kubařové.

„Jsem nadšený, znovu mám herečku, je to člověk, který se dovede do toho vcítit víc než jiná celebrita. Rozumíme si a vše funguje,“ prozradil nám profesionální tanečník s tím, že plánuje s herečkou na parketu předvést také odvážnější prvky. „Darija se bojí zvedaček, musíme se naučit nebát, je lehounká, tak bude létat vzduchem,“ dodal Dominik, který začal mladou herečku jako první učit tanec cha cha. „Je to zábavné, ale těžké. Aktuálně se naplno věnuji StarDance, jsou to čtyři hodiny denně,“ svěřila se Darija během zkoušky.

Reklama

Další články

Načítám