Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský zajíc Zac Efron (24) opět vstoupil do klubu nezadaných mladých mužů. Podle nejnovějších zpráv se s kolegyní Lily Collins (23) rozešel, randili spolu přitom jen tři měsíce. Ale od počátku údajně ani jeden z dvojice nebral jejich vztah nijak vážně.

„Už spolu nejsou. Nikdy to nemysleli spolu vážně, bylo to jen nezávazné randění a vyšumělo to. Nikdy se nepotkávali na stejném místě ve stejný čas,“ uvedl Efronův kamarád pro Us Magazine.

Zac před Lily randil pět let s kolegyní Vanessou Hudgens, s níž se potkal na castingu k Muzikálu ze střední. Když oba získali hlavní role, romance mezi nimi zahořela nejen před kamerou.

„Užívám si zamilovanost a lásku. Myslím, že to je důvod, proč jsme zde. Je to jeden z nejlepších pocitů, který může člověk mít, zamilovat se. Ne vždy to musí vycházet, ale když jste zamilovaní, je to pořád nejlepší pocit na světě. Myslím, že jsem mužem velkých gest. Dělal jsem takové věci, že jsem třeba psal holce písničky a taky rád maluju. Pro mě jsou osobní věci to nejlepší na světě,“ tvrdil nedávno herec o lásce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám