Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O britské herečce známé z nekonečného seriálu EastEnders Dannielle Westrbrook (50) už se toho napsalo hodně. Bohužel snad nikdy nešlo o nic pozitivního. V podobném duchu pokračuje známá potížistka i na prahu padesátky. Momentálně se uchýlila k dalšímu zoufalému činu – na svém účtu služby s placeným obsahem prodává své staré prsní implantáty.

Herečka, která je matkou šestadvacetiletého Kaie a o tři roky mladší dcery Jodie, celá desetiletí prohrávala boj s drogami, což vyústilo ve zničenou nosní přepážku, zuby i celý obličej, jenž se jí v důsledku užívání drog začal bortit. Není divu, že se bývalá hvězda opakovaně vrhá pod skalpel plastických chirurgů v naději, že zachrání poslední zbytky svého půvabu.

Nedávno Westbook absolovala v Turecku celou sérii plastik, o nichž tvrdila, že jí zachránily život. Následně ovšem obrátila a na zákroky si pro změnu stěžovala. To ovšem nic nemění na tom, že Westbrook absolovala mino jiné další zvětšení prsou, a to podle jejích slov rovnou o čtyři velikosti.

Své staré implantáty se tak rozhodla poslat do světa a samozřejmě na tom hodlá vydělat. Ostatně k financím se snaží tato blondýna dostat různými způsoby, nejčastěji se svými novými ňadry pózuje nahoře bez na pláži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám