Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třikrát stříbrný tanečník ze StarDance Marek Dědík (41) je milujícím otcem dvou synů Bertrama (5) a Doriana (3). S manželkou Terezou ale o prázdninách sehnali hlídání a na tři dny vyrazili do španělské Barcelony, kde si oba ještě jako bezdětný pár před lety užívali parádní dovolenou.

A jak je vidět, populární tanečník, jenž to na parketu StarDance roztáčel například s herečkou Pavlou Tomicovou (61) nebo farářkou Martinou Viktorií Kopeckou, se pořádně odvázal.

Nejprve zapózoval nahý v odrazu skla balkonových dveří s tím, že si aspoň kouskem oblečení zakryl intimní partie, posléze si pak dělal selfíčko s manželkou, která se zrovna předkláněla a ukázala tak své pozadí v plavkách.

„Vrátili jsme se sedm let nazpět, když jsme byli ještě mladí a neklidní,“ řekl Super.cz Dědík s úsměvem.

„Barcelonu jsme si užili, navštívili jsme sami spoustu barů, oblíbenou restauraci na ulici La Rambla, zašli jsme i na trh, kde jsme ochutnali ústřice a další mořské plody. Využili jsme i veřejnou pláž v Barceloně. Tři dny utekly jako voda,“ dodal Dědík, který už je v Praze, kde ho mimo jiné s hercem Romanem Zachem čekalo moderování open air plesu.

Rýsuje se u něj také další zajímavá práce. „Budu připravovat choreografii pro jeden nejmenovaný taneční film. Chystám také nový projekt pro děti, jehož koncept v Česku zatím nemá obdoby,“ pochlubil se oblíbený tanečník.

Reklama

Další články

Načítám