Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) se sice ráda předvádí, v bikinách ji ale její příznivci vidí jen zřídkakdy. O to víc je překvapily fotografie, na kterých dědička hotelového impéria v růžových plavkách vypadá naprosto skvěle.

Čas se sice zastavit nedá, díky kosmetickým procedurám se ale dá značně pozastavit. Své o tom ví Paris Hilton, která si rozhodně nehraje na to, že vypadá o desítky let mladší jen díky matce přírodě. Naopak, nedávno se svými fanoušky sdílela video, na kterém se o ni v salonu starají naráz dva muži, kteří ji masírují a pečují o její pleť. Výsledky takové péče jsou ohromující.

Ve svých dvaačtyřiceti letech vypadá Paris sotva na dvacet, což předvedla v růžových bikinách na lodi. „Bikini Barbie,“ připsala si ke snímkům, na kterých předvádí své bezchybné křivky. „Jak to, že pořád vypadáš na 21?“ píše jí jedna z fanynek. „Královna vypadá na dvacet a ani o den starší,“ přidává se jiná.

Paris se předvedla na lodi.

Na Paris rozhodně není vidět ani únava z běhání kolem miminka. V lednu se z ní stala maminka, dítě jí ovšem odnosila náhradní matka. A jak se zdá, blondýnka má kolem sebe dost lidí, kteří jí syna Phoenixe mohou pohlídat, když si potřebuje odpočinout nebo se prostě věnovat jen sama sobě. Nedávno například vyrazila jako DJ na hudební festival Tomorrowland. Svého synka ale vroucně miluje, což ukázala už na několika něžných rodinných fotografiích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám