Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) překonala těžké období a už s ní zase šijí všichni čerti. Protože byla část jejího turné zrušena, nudí se a před fanoušky se předvádí alespoň doma. Přestože za pár dní oslaví pětašedesáté narozeniny, neváhá stejně jako před lety ukazovat své tělo.

Jen pár týdnů zpátky, na konci června, se světem rozšířila zpráva o tom, že Madonna byla nalezena v bezvědomí a v nemocnici bojuje s vážnou infekcí. Její příbuzní se dokonce připravovali na nejhorší. Ihned bylo ohlášeno zrušení první části jejího světového turné a později vyšlo najevo, že se zpěvačka dlouhodobě přepínala a nemyslela na své zdraví. Když se jí udělalo lépe, dávala si na sociální síť něžné fotky s květinami nebo s rodinou a děkovala andělům, kteří ji zachránili. „Láska rodiny a přátel je nejlepší lék,“ psala a lidé si možná mysleli, že už se divoká Madonna nevrátí.

V tom se ale velmi spletli. Jak se zdá, zpěvačka už se nemůže dočkat, až opět vystoupá na pódium a bude se moci předvádět v celé kráse. Zatím si to vyzkoušela nanečisto alespoň doma. „Jsem oblečená a nemám kam jít. Ale brzy, velmi brzy se vydám na cestu k vám,“ připsala zpěvačka k sérii fotek, na kterých pózuje tak, jak fanoušci byli zvyklí. Na sobě má malý černý korzet, který odhaluje její vnady, a nechává se fotit v pracovně, v posteli, nebo rovnou na záchodě, kde s velkým černým křížem obrací hlavu k nebi.

Zatímco její fanoušci jsou nadšení, lidé pod článkem v magazínu Page Six zpěvačku spíš hojně kritizují a nechápou, proč má ještě takovou exhibici zapotřebí. Z posledních fotek je ale každopádně jasné, že Madonna ani v téměř pětašedesáti letech neřekla poslední slovo a určitě se od ní ještě máme nač těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám