Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Bernášková (43) je šťastná maminka dvou dětí. Její dcera slaví sedmnácté narozeniny a je stále podobnější své mamince.

„Justýnko, k Tvým 17. narozeninám ti přeji, ať jsi hlavně zdravá a plní se ti tvé sny, kterých máš skutečně mnoho. Zůstaň stále tak báječná, jak jsi, a užívej života,“ napsala herečka na sociální síti.

Fanoušci ihned na přání reagovali s tím, že Justýna je doslova maminčino dvojče. „Vypadáte jako sestry,“ napsala jedna ze sledujících a další lidé se s gratulacemi a chválou přidali: „To je Vaše kopie! Vše nejlepší!"

Se svou dcerou má Jana Bernášková silné pouto. Justýna je nyní na studijním pobytu v zahraničí, aby si zlepšila angličtinu. Herečka si ale zatím nedokáže představit den, až jí dcera vylétne z hnízda a osamostatní se. „Nedá se na to připravit. Já ji iniciuji k tomu, aby někam jezdila a cestovala, ale bude to smutný, protože jsme na sebe hodně navázané a ona je tak báječná, vtipná a skvělá, pořád si voláme a nedokážu si představit, že v tom hnízdě nebude,“ svěřila se nedávno Jana Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám