Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v lednu se zdálo, že by to herec Sean Penn (62) mohl dát znovu dohromady se svou bývalou manželkou Robin Wright (57), s níž byl spatřen na letišti v Los Angeles. Dvojice spolu strávila dvacet let a zároveň spolu mají dvě děti. Jenže velký návrat se nekoná. Oscarový herec se totiž zakoukal do ukrajinské herečky Olgy Korotyayevy, s níž už se i několik týdnů ukazuje ve společnosti.

Společně vyrazili například v úterý na večeři do vyhlášené restaurace Giorgio Baldi v Santa Monice. Pohledný pár se sladil do modré barvy a ruku v ruce nakráčel do podniku, který je mezi celebritami jedním z nejpopulárnějších.

Olga, kterou od její lásky dělí téměř dvacet let, se sice zatím v Hollywoodu příliš neprosadila, ale jinak je její herecký záběr vskutku široký. Zahrála si například v indickém thrilleru Bomba (2021), švýcarském seriálu Quartier des Banques (2017) či francouzském dramatu Le bonheur (2013).

A zatímco pro Olgu se jedná o první vztah se slavným kolegou, Sean jich má za sebou více než dost. Mezi jeho ex patří mimo jiné Brigitte Nielsen, Julia Roberts, Susan Sarandon, Petra Němcová nebo Charlize Theron. Byl také třikrát ženatý, poprvé s Madonnou, podruhé s Robin Wright a napotřetí to zkusil s herečkou Leilou George D'Onofrio, s níž se rozvedl loni po dvou letech manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám