Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to oficiální! Hokejista David Pastrňák exkluzivně pro redakci Super.cz prozradil, že se bude ženit. Za manželku si vezme svou krásnou partnerku Rebeccu Rohlsson, se kterou vychovává malou dcerku Freyu Ivu.

„Jo, jsme zasnoubení. Zásnuby proběhly minulý rok ve Francii, takže jsme zasnoubení už od minulého léta,“ odpověděl David Pastrňák Super.cz na otázku ohledně zásnub.

Spekulace, že se pár zasnoubil, se objevily už začátkem tohoto roku. A to kvůli fotografii, na které se blyští briliantový prsten, který měla jeho Rebbeca nasazený na prsteníčku.

David se také svěřil, že svatbu do roka a do dne nestihnou. Což jim rozhodně starost nedělá.

„Neproběhne, měli jsme trošku jiné myšlenky, hlavně kvůli malé. Tak uvidíme, třeba to vyjde příští léto,“ dodala hokejová hvězda na křtu svého parfému se slovy, že je stále v řešení, zda se veselka uskuteční v Česku, nebo za hranicemi.

David a Rebecca spolu aktuálně prožívají jedno z nejkrásnějších životních období. Přesto si za dobu svého vztahu stihli projít vůbec nejnáročnější a nejbolestivější situací, která rodiče může potkat. Před dvěma lety páru pár dní po porodu zemřel jejich milovaný syn Viggo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám