Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní dovolenou u moře vyměnila Bára Mottlová (37) za hory a se svým přítelem odjela na Slovensko. Po boku finalisty z Muže roku Davida Plevy září sexy blondýnka už rok a na svého partnera pěje jen samou chválu.

„Podporuje mě ve všech radostech, co si vymyslím. Fandí mi,“ svěřila se Super.cz nedávno herečka a modelka, která pod dohledem svého mladšího přítele také pravidelně trénuje a sama se pustila do natáčení cvičícího projektu. Svou figurou v plavkách se tak během dovolené ve Slovenském ráji musela sexy Bára pochlubit.

Výlety v přírodě si nemůže vynachválit a návštěvu rokliny Suchá Belá doporučuje všem. „Spousta vodopádů, krásná příroda a prostě ráj. Pokud se někdo chystáte do těchto končin, Slovenský ráj určo nevynechejte. A vezměte s sebou i svého miláčka, jeho podpora se vám šikne. Já děkuji tomu svému kulišákovi a jeho bicákům, že mě podržely, poponesly a vyfotily,“ svěřila se zamilovaná Bára, která už se stihla za svou láskou přestěhovat z Prahy do Teplic.

„Já jsem v Praze pracovně skoro každý den, a když nejsem, odpočívám v Teplicích, kde je daleko větší klid. Žádný ruch, doprava, dává mi to daleko více energie. Ale pořád někde pendluji, takže mi to nechybí,“ svěřila se Super.cz Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám