Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako u nás je stálicí televizních obrazovek Lucie Borhyová, ve Velké Británii je podobně oblíbenou moderátorkou Holly Willoughby. Dvaačtyřicetiletá blondýnka sice není zprávařka, ale lidé s ní vstávají v populárním pořadu This Morning stanice ITV již bezmála patnáct let. Ještě o tři roky déle moderuje také pořad Dancing on Ice a řadu dalších na tomto kanálu. Aktuálně se sympatická plavovláska nachází v Portugalsku. Potkat byste ji mohli v regionu Algarve, kde si o víkendu užívala pohodové odpoledne na pláži.

Rodačka z Brightonu, jež je zároveň trojnásobnou maminkou, si po náročné televizní sezoně dopřála zaslouženou dovolenou. Před pár měsíci otřásala tamními médii kauza jejího dlouholetého moderátorského kolegy Phillipa Schofielda (61), u nějž se provalil poměr s o více než třicet let mladším členem natáčecího štábu z This Morning.

Schofield o jejich vztahu lhal kolegům, managementu televize, právníkům i svým agentům. K homosexuální orientaci se přiznal v přímém přenosu o tři roky dřív. Následně se odloučil od své manželky, s níž byl ženatý 27 let.

Aféra s mladým kolegou byla v médiích přesto intenzivně popíraná a stála za koncem jeho televizní kariéry. Moderátorské křeslo se přitom tou dobou otřásalo i pod Holly, s níž platili za nerozlučnou dvojku. Jeho místo vedle Holly však nakonec obsadil irský moderátor Craig Doyle.

Reklama

Další články

Načítám