Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek se konalo poslední rozloučení s herečkou Janou Šulcovou (†76), která zemřela 28. července ve své vile na pražském Veleslavíně. V pražském Motole se s ní loučila rodina, přátelé i kolegové.

Osudový muž jejího života a otec jejích dvou dcer Terezy a Rozálie Oldřich Vízner (76) ale chyběl. Rozvod s filmovým Saturninem po dvaceti letech manželství (v roce 1989) Šulcová těžce nesla, ale v posledních letech spolu opět vycházeli.

Vízner ale nechyběl na karu, kam rodina podle Blesku hned po pohřbu pozvala jen nejbližší okruh přátel. Mezi nimi byl i moderátor Aleš Cibulka, jenž byl žákem Oldřicha Víznera.

„Jsem šťastný za včerejší setkání se svým profesorem, jen to mohlo být při jiné příležitosti. Na herecké a moderátorské škole byl celé tři roky mým třídním. Moc rádi jsme se zase viděli. Já mu říkám "pane profesore", on mně "žáku Cibulko". Překvapilo mě, jaké podrobnosti si z té doby před téměř 25 lety pamatuje. Nic neztratil ze svého smyslu pro humor, vždycky to bude můj neodolatelný Saturnin,“ nechal se den po pohřbu slyšet Cibulka, který na posledním rozloučení s Janou Šulcovou pronesl smuteční řeč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám