Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hustými černými vlasy a velkým drdolem, téměř k nepoznání. Tak bude vypadat populární herečka v novém seriálu České televize To se vysvětlí, soudruzi. Díky němu prožila 76. narozeniny, které slaví v červenci, zcela pracovně.

„Trvalo vždycky hodně dlouho, než jsme ten účes vyrobili,“ řekla o podobě Lady, postavy z nového osmidílného seriálu, Lenka Termerová. Představuje vědkyni a zakladatelku Ústavu paranormálních jevů. Ta mimo jiné pomáhá hlavní postavě v podání Jiřího Macháčka vychovávat dceru.

Seriál má ČT nasadit na podzim. „Je moc zajímavý. A během mých narozenin jsme ho zrovna točili na Sázavě v trampské osadě. Ale díky úžasným spolupracovníkům s dortem a nádhernými pugéty," svěřila se Super.cz. Celý narozeninový den až do večera byla na place. „Šlo o hezkou práci,“ pochvaluje si.

Seriálu se věnovala od února. „Tohle natáčení bylo jedno z nejnáročnějších, nejzajímavějších a nejradostnějších.“ Teď si lebedí, odpočívá a raduje se z vláhy, protože ve starém domě na venkově sice snáší vedra dobře, ale zahrada je na tom hůř. Vypadala prý jako step.

„Během natáčení jsem objednala olivovník a fíkovník, aby si můj muž připadal jako doma. Opečováváme je a prosíme, ať se u nás cítí taky jako doma,“ prozradila nadšená zahradnice. Její manžel Moris Issa (78), režisér, pochází ze syrského města Aleppo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám