Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární bývalý fotbalista Ronaldo (46) jako by sbíral nejen fotbalové trofeje, ale i manželky. Nevyšlo mu to už třikrát, po boku modelky Celiny Locks (33) ale vypadá velmi šťastně.

Bývalý útočník Interu Milán, Barcelony a Realu Madrid byl do roku 2011, kdy ze zdravotních důvodů musel s fotbalem skončit, třikrát jmenován světovým hráčem roku FIFA. Z profesionální kariéry ho bohužel vyřadilo autoimunitní onemocnění zvané hypotyreóza. I po konci jeho fotbalového života o něm ale bylo slyšet kvůli jeho zajímavému soukromému životu. Jeho první ženou se v letech 1999-2003 stala Milene Domingues, v roce 2005 byl (byť nakonec kvůli nedořešeným předchozím vztahům jen neoficiálně) ženatý s Daniellou Cicarelli, mezi roky 2008 - 2012 byl v manželství s Marií Beatriz Antony.

Už sedm let je ale Ronaldo šťastný po boku modelky, která předváděla pro ty nejlepší módní značky a také v minulosti začala podnikat s kosmetickými výrobky. Pár se zasnoubil letos v lednu a v současné době si užívá na Ibize, kde má Ronaldo dům. Na pevnině se nechali fotit, poté si s přáteli vyjeli na lodi. Zatímco Celine předvedla své skvostné křivky v bílých bikinách, Ronaldo se nebál ukázat, že má pár kil navíc. Oba ale působí velmi zamilovaně a nejspíš už nebude dlouho trvat, než si řeknou své ano.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám