Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) se na léto přestěhovala do španělské Marbelly, kde tráví čas se svým partnerem Jaromírem Soukupem (55) a dětmi. Aktuálně má u sebe zřejmě pouze Rozárku, se kterou sdílí rozkošné snímky. „Smutno po mojí partě,“ napsala k fotografii ještě se svými ratolestmi Miou a Kryšpínem, kteří maminku také na nějaký čas navštívili.

Známá brunetka sdílí se svými „holčičkami“ své běžné dny ve Španělsku, kde se věnuje převážně dětem, ale užívá si i slunce nebo místní kuchyně. Na novém snímku upoutala pozornost svou štíhlou postavou, a to zejména dlouhýma nohama, které by mohla z fleku opět předvádět na přehlídkových molech. Což si dle komentáře zřejmě sama Agáta nemyslí.

„Ať žijou stehna. Taky máte depku, když vidíte fotku? Nežeru, neupravuju,“ uvedla pod snímkem, kde si od svých „holčiček“ rázem přečetla spoustu reakcí včetně kritiky. Fanynky daly Agátě jasně najevo, že je na sebe příliš přísná, ač by to tak rozhodně nemuselo být. Reakcí bylo nakonec zřejmě tolik, že si maminka tří dětí jednoduše vypnula komentáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám