Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavily ji filmy jako Riskantní podnik, Baby Boom, John Q nebo Alpha Dog a také manželství s Peterem Falkem. Herečka Shera Danese po jeho boku strávila 34 let. Vztah přetnula až smrt seriálového poručíka Columba v roce 2011.

Setkali se v roce 1976, když Falk v rodném městě Shery natáčel film Mikey & Nicky. „Viděl mě, jak jdu po ulici, a bylo to,“ zkrátila herečka popis seznámení v rozhovoru pro LA Times. Jeho pozvání na rande prý nejdřív odmítla, nakonec ale přece jen na skleničku zašla.

V té době byl Falk ženatý se svou první ženou Alyce Mayo. V knize Beyond Columbo je pak uvedeno, že jí byl nějakou dobu nevěrný a vztah se Sherou byl poslední kapkou. Manželé se rozvedli v roce 1976. Ve stejném roce herec novou partnerku přivedl do Hollywoodu, kde se objevila i v jeho slavném seriálu Columbo.

O hraní toho moc nevěděla, chtěla se prý stát zpěvačkou, ale „jakmile jsem tam vstoupila, začala jsem hrát“, říká ve zmíněném interview.

Za Falka, který byl o 22 let starší, se provdala v roce 1977, a ačkoli spolu zůstali dlouhé roky, jejich vztah prý byl velmi turbulentní. „V Hollywoodu se jim říkalo ‚bojující Falkovi‘, pořád se hádali, rozcházeli a zase se usmiřovali,“ uvádí zmíněná publikace Beyond Columbo. Přesto spolu zůstali až do hercovy smrti.

Reklama

Další články

Načítám