Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemanželský syn herce a někdejšího kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera (76) je kopií svého otce. Nejen v obličeji je mu velmi podobný, ale především svou muskulaturou, která připomíná slavného siláka v jeho nejlepších letech.

Na své fyzické stránce Joseph Baena tvrdě dře a Schwarzenegger už mnohokrát uvedl, jak je na něj pyšný. Posilování je zasvěcený i Josephův instagramový profil, kde jej sleduje víc než 476 tisíc lidí. Do posilovny ho přitom nezřídka přijde zkontrolovat i slavný otec.

„Otec mě velmi inspiruje. V podstatě pro mnoho lidí vytvořil předlohu pro ideální fyzičku, a já teď mluvím za všechny ty lidi. Pro mě má tu nejlepší formu, jakou jsem kdy viděl. Jestli chci mít taky takovou? Nevím, zda to zvládnu,“ řekl magazínu Men´s Health.

V době dětství měl Joseph nadváhu, kvůli které ho spolužáci šikanovali. „Od základní školy do začátku střední jsem měl skutečně velkou nadváhu,“ řekl magazínu People. „Takže to bylo hodně těžké najít sám sebe a ambici změnit svou váhu, vzhled a tyto věci,“ doplnil.

Joseph se narodil v roce 1997 z hercova románku s pokojskou Mildred Baenou. Se svou tehdejší ženou Marií Shriver má Schwarzenegger ještě dcery Katherine a Christinu a syny Patricka a Christophera, který přišel na svět jen několik dnů před Josephem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám