Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představujeme poslední trojici finalistů soutěže krásy Muž roku, jejíž finále proběhne poslední srpnový víkend v náchodském divadle. A zrovna tito tři pánové jsou důkazem toho, že se do soutěže nehlásí jen samí fitness trenéři.

S číslem deset soutěží šestadvacetiletý mediální poradce Josef Jakab z Lužce nad Vltavou. "O soutěži jsem věděl od kamarádů, kteří mě pořád hecovali, ať se sem konečně přihlásím, takže jsem si řekl teď anebo nikdy. Věřím, že dokážu zaujmout charismatem a chtěl bych reprezentovat slušné chování, které mi přijde, se v poslední době trošku vytrácí," svěřil se Josef, který prozradil, že má za sebou operaci srdce, což považuje za svoji největší životní zkoušku.

Jedenáctku vyfasoval dvaatřicetiletý obchodní ředitel v oblasti distribuce kosmetiky Dominik Neoral, který pochází z Kralic na Hané, ale žije v Prostějově. "Chtěl jsem si zkusit nový zážitek a vystoupit z komfortní zóny," zdůvodnil, proč se do soutěže přihlásil. "Jsem skvělý, úžasný, komunikativní, mám nadhled a nic pro mě není problém," vypočítal své klady Dominik, jenž za svůj největší dosavadní úspěch považuje uzavření studia na České zemědělské univerzitě.

S dvanáctkou bojuje třiadvacetiletý holistický poradce estetické kliniky, profesionální beach volejbalista a zároveň student dvou vysokých škol, práv a molekulární biologie a biochemie František Knobloch z Hostivice. "Přihlásil jsem se na doporučení dědy. Jsem ambiciózní, mám poměrně široký rozhled. Kromě toho, co už jsem zmínil, také hraju na kytaru a zpívám," překvapil. Pochlubil se i svými úspěchy na poli sportu. "Mám osm medailí v mužské kategorii v beach volejbalu a páté místo ze světové série," upřesnil.

Reklama

Další články

Načítám