Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhé čtyři měsíce trvalo, než bylo rozvedeno manželství herečky Reese Witherspoon (48) a Jima Totha. Dvanáct let manželství tak oficiálně skončilo ve středu, bývalí partneři se na všem dohodli.

Herečka a její muž ve středu oficiálně podepsali dohodu o zrušení manželství. Podle magazínu TMZ se také dohodli na tom, jak budou pečovat o desetiletého syna Tennesseeho. Konkrétní podrobnosti z dohody nejsou známé, věří se ale, že manželé před svatbou v březnu roku 2011 podepsali předmanželskou smlouvu, a tak nehrozily dlouhé soudní tahanice. Vše šlo tedy zřejmě hladce, a to i přesto, že jen několik dní před podpisem svědkové údajně viděli Jima s neznámou ženou po boku na Kostarice.

Manželství stále krásné herečky a hledače talentů je tak minulostí. Pár spolu prožil dvanáct let a v dřívějších dobách pěla Reese na svého muže samou chválu. Rozvod ohlásila herečka letos v březnu a o manželovi nepadlo křivé slovo. Lidé z jejího okolí pak tisku prozradili, že je herečka velmi zklamaná, protože si myslela, že druhé manželství bude navždy. Jejím prvním manželem byl Ryan Phillipp, za kterého byla provdaná v letech 1999 až 2008. Měli spolu dvě děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám