Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lindsay Lohan (37) se v posledních letech dostala ze všech problémů, které ji v minulosti trápily a teď si užívá láskyplného vztahu a mateřství. Se svými fanoušky sdílela v průběhu těhotenství fotky s bříškem a teď ukázala, jak vypadá po porodu.

Herečka se proslavila ještě jako dítě a později v pubertálních rolích. Bohužel ji ale sláva nejspíš přerostla přes hlavu a Lindsay se z andílka na několik let stala ďáblem, který bojoval s démony v podobě závislostí. Její příběh ale (zatím) končí pohádkově. Loni si vzala kuvajtského bankéře Badera Shammase (36) a nedávno porodila chlapečka, který dostal arabské jméno Luai znamenající štít nebo ochránce. A protože se herečka nebála ukazovat, jak vypadala v době těhotenství, pokračuje s fotkami i po porodu.

Na své sociální síti sdílela fotku, kdy se sama vyfotila v zrcadle ve vyhrnutém tričku a kraťasech a odhalila své břicho. „Jsem tak pyšná na to, co toto tělo dokázalo během měsíců těhotenství a nyní při zotavování. Mít dítě je největší radost na světě! Moje oblíbené oblečení poslední dobou je moje poporodní spodní prádlo. Protože nejsem normální máma, jsem máma po porodu,“ napsala k fotce Lindsay, která vypadá skvěle.

A také se dočkala spousty lichotivých komentářů. „Vypadáte tak nádherně s tou září maminky, zázraky se dějí,“ napsala například jedna z fanynek. „Nejste normální máma, jste super máma,“ píše jiná. „Nikdy vám to tak neslušelo,“ rozplývá se třetí. Sledující se nemohou „znovuzrozené“ Lindsay nabažit a určitě už by byli moc rádi, kdyby jim v budoucnu ukázala i svého chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám