Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahajuje další sezónu v seriálu Ulice, kde ji to na rozdíl od kolegů, které nekonečné seriály nemusejí, baví. "Mám tam kolem sebe dobré lidi, mám co hrát. Jsem spokojená," řekla Super.cz herečka Linda Rybová (48). Momentálně si ale užívá prázdniny, které bude mít ještě dva týdny, než opět začne natáčet a vrátí se do divadla.

"Před létem to bylo náročné, už jsem nevěděla kudy kam, ale teď mám měsíc a půl volno, což se mi nepovedlo strašně let. Mám klid, jsem na chalupě, byli jsme v Chorvatsku, užívám si prázdniny," vyprávěla herečka, která nemá sociální sítě, takže se její fanoušci o tom, jakou měla dovolenou, mohou dozvědět aspoň naším prostřednictvím.

Fotky v plavkách se ale nedočkají. "A i kdybych měla sociální sítě, v plavkách se nevyfotím. Jsem stydlivá," přiznala.

Dovolenou měla trochu netradiční, minimálně co se počtu účastníků zájezdu týče. "Máme poslední dobou takovou skupinu kolem divadla Verze, kde hraju, což jsou kamarádi, kolegové a jejich rodiny. I děti s námi ještě jezdí. Bylo nás dvaatřicet. Bydleli jsme všichni v takové krásné vile, měli jsme velikánskou pláž a vařili jsme si. Občas jsme sice zašli do restaurace, ale je složité najít místo, kam bychom se všichni vešli. A máme rozdělené, kdo s sebou co bere, ať už ledovač, toustovač anebo prosecco," popsala nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám