Hlavní obsah
Článek

Drsná finalistka zemědělské reality show Farmář hledá ženu Katarina Tamášová, kterou nedávno drsně fyzicky napadla Alena, přítelkyně jejího nápadníka Standy, a jež by chtěla žít s rozvedeným Indiánem, odhodila zábrany a ukázala se na hodně erotických fotkách. Podívejte se do fotogalerie, jak Katarina vypadá, když si sundá holínky…

„To chcete vážně zveřejnit? Snad z toho nebudu mít ostudu. Pracuju jako prodavačka v jednom hypermarketu a nerada bych přišla o práci,“ zalekla se Katarina. Snímky prý vznikly před pěti lety. „Na internetu je mám proto, kdyby se mi někdo ozval kvůli placenému focení. Já se jako modelka taky živila,“ upřesnila Katarina, kterou jsme v pátek v poledne zastihli přesně v okamžiku, když se rozhodla zajet za Honzou Pokorným alias Indiánem, na kterého si dělá zálusk.

„Alena mě tuhle naštvala, když psala, že jsem lesba a bývalá prostitutka. Nic z toho není pravda. To, že žila dva roky se ženou, mi totiž vyprávěla ona. Možná mě osočuje z věcí, které má sama za sebou,“ uvádí Tamašová. Ta prý do Farmáře šla hlavně kvůli zábavě a zviditelnění, ale teď toho lituje. „Bombardují mě lesby, lidé se mi smějí. Změnila jsem si i barvu vlasů, aby mě na ulici  tolik nepoznávali,“ smutní rázná Katarina, kterou si spousta diváků oblíbila kvůli jejímu jadrnému slovníku.

Reklama

Další články

Načítám