Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modrá je dobrá. To si řekla zřejmě většina hvězd televize Nova před středeční tiskovou konferencí. Ze své skříně tentokrát dámy vytáhly modely v nejrůznějších odstínech této barvy. Vedle Lucie Vondráčkové (44) a Zorky Hejdové (33), které se na červeném koberci objevily takřka v totožných modelech, zářily v modré i další známé tváře v čele s Lucií Borhyovou (46).

Hvězda Televizních novin dorazila na tiskovku v blankytně modrých šatech. V letním modelu s hlubokým dekoltem dala na odiv svou štíhlou figuru a romantický model doplnila o výraznou kabelku s puntíky. Herečka Kateřina Brožová (56) vsadila na klasiku a na červeném koberci se objevila v elegantních světlých šatech.

Džíny do zvonu a volnou halenku s výšivkami ve výrazné barvě zvolila na tiskovku Dana Morávková (52), která by si ve svém hippie modelu mohla střihnout roli ve filmu Mamma Mia. Modrou košilí svůj model doplnila také herečka Adéla Gondíková (50), která na tiskovku dorazila s manželem Jiřím Langmajerem.

Do modra se sladila i moderátorka Kristina Kloubková (47), která celým odpolednem provázela. A jako Barbie panenka v modré vypadala na červeném koberci modelka a hvězda reality show Love Island Gabriela Gášpárová. Jak to dámám z televize Nova slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám