Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná zpěvačka Alžbeta Bartošová nemohla chybět na letní party Divadla Broadway. Na jevišti teď tráví většinu svého času, protože zkouší dva muzikály najednou, předtím ještě stihla dovolenou ve Francii, kterou si nemohla vynachválit.

„Byli jsme letos na francouzské Riviéře a bylo to teda krásné. Za mě asi zatím nejhezčí dovolená. Jsem odpočatá,“ svěřila se zpěvačka s tím, že v destinaci bylo samozřejmě poměrně draho. „Je to drahé, ale my jsme zvolili kompromis, že jsme si vařili doma a někdy na večeři jsme šli ven, takže se to dalo vybalancovat, ale ono je to dnes asi drahé všude. Když jsme to srovnali s Chorvatskem, kam jsme jezdili předtím, tak nás to v podstatě vyšlo stejně,“ prozradila Super.cz zpěvačka, která na zahradní party dorazila celá v bílém.

Ten den slavila totiž rok od svatby a z večírku spěchala rovnou na romantickou večeři s manželem. „Byl to krásný rok, dneska to budeme asi nějak hodnotit i s manželem, máme večeři a dostala jsem obrovskou kytku. Bylo to moc hezké a uteklo to rychle,“ prozradila s úsměvem zpěvačka, která je aktuálně v jednom kole. „Zkoušíme muzikál Troja a ještě muzikál, který se jmenoval Kvítek mandragory a teď to bude Sladké mámení a budeme hrát v Brně, je to náročné, protože to jsou dvě věci najednou,“ svěřila se Betka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám