Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Barbora Krejčíková se letos nemohla dočkat Wimbledonu, na který přijela řádně připravená. Turnaj sice začala vítězstvím nad domácí Watsonovou, ale už během zápasu si pochroumala kotník, kvůli kterému už další partii s Ruskou Andrejevovou nedokončila. Teď, měsíc poté, nohu stále lečí a dochází pravidelně na rehabilitace. Hrát ještě nemůže.

Musela jsem zrušit turnaj v Praze, kde jsem chtěla startovat, ale bohužel jsem ten kotník prostě nestihla doléčit. Musela jsem se tedy odhlásit a teď pomalu začínám zatěžovat nohu,“ svěřila se tenistka Super.cz.

Doufá tak, že zranění ji už nebude příliš dlouho omezovat ve sportovních plánech. „Chtěla bych hrát na amerických turnajích. Tak všechno směřuji k tomu, aby ta léčba byla dobrá a efektivní. Navštěvuji rehabilitaci a je na čase, abych to začala dobře zatěžovat a aby mě to dál nebolelo.“

Zranění nohy Barboře nezměnilo jen pracovní plány, ale i ty soukromé. Sešlo z dovolené u moře. „Plánovala jsem to, protože po Wimbledonu je tam trošičku větší čas, třeba týdenní oddech, ale kvůli zranění jsem musela být tady a mít rehabilitaci,“ dodala Barbora Krejčíková, se kterou jsme si povídali na křtu kuchařky o houbách jejího kamaráda Václava Lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám