Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Beyonce (42) svým posledním počinem pořádně naštvala své fanoušky. Tedy spíš pořadatelé jejího koncertu, kteří si dovolili prodávat ne zrovna levné lístky na místa, odkud lidé zpěvačku vůbec neuvidí!

Chování, které podle lidí už přesahuje meze slušného chování. Zpěvačka Beyonce právě objíždí svět se svým turné Renaissance, kterým propaguje svou sedmou desku. Fanoušci zpěvačku milují, teď ale zůstali jako opaření poté, co organizátoři začali nabízet „levnější“ lístky na místa za pódiem. Zážitek tak kupující mají značně okleštěný. Taková místa se normálně prodávají například pro zrakově postižené nebo nevidomé za skutečně nízkou cenu, kvůli velkému zájmu o koncerty se ale tentokrát takové vstupenky prodaly až za v přepočtu tři a půl tisíce korun. A to už lidi nadzdvihlo ze židle.

„Celý smysl návštěvy koncertu je vidět ji naživo a sledovat tu úžasnou podívanou. Tohle je směšné,“ řekl například jeden fanoušek magazínu The Sun. „Kdybych chtěl koncert jen slyšet, mohu zůstat stát venku na parkovišti,“ přidal se jiný. Pro Beyonce současná situace znamená škraloup na jejím jinak fanoušky i kritiky chváleném turné, které začalo v Evropě a teď probíhá v Severní Americe. Koncerty jsou rozděleny do šesti částí a zpěvačka zpívá písně nejen z nejnovějšího alba, ale z celé své diskografie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám