Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frází, že věk je jen číslo, se řídí i autorka Sexu ve městě Candace Bushnell. Ovšem v trochu jiné souvislosti, než je běžné... Spisovatelka se svěřila s pikantní vzpomínkou, kdy v jednom týdnu randila s muži, které dělilo 70 roků!

Že ona sama byla v mnohém inspirací pro postavu Carrie Bradshaw, je známá věc, nyní Bushnell zavzpomínala na dobu, kdy v jednom týdnu randila s jednadvacetiletým zajíčkem i jednadevadesátiletým dědečkem. Řídí se totiž heslem: nikdy neříkej nikdy.

„Mám za sebou spoustu šílených randících dobrodružství,“ svěřila Us Weekly dnes čtyřiašedesátiletá spisovatelka a novinářka, jejíž sloupky pro New York Observer se staly inspirací pro vznik slavného seriálu, jenž se nakonec dočkal šesti sezón.

O čtyřech kamarádkách a jejich milostných dobrodružstvích byly natočené také dva filmy a aktuálně pokračuje natáčení seriálového sequelu A jak to bylo dál...

Bushnell také zavzpomínala, že když představitelka Carrie Sarah Jessica Parker zprvu vyjádřila pochyby o tom, zda chce v seriálu hrát, tvůrci navrhli, že hlavní postavu by mohla ztvárnit právě Candace. Protože o to nestála, byla nadšená, že Parker nakonec kývla. „Je v tom úžasná,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám