Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První polovinu prázdnin trávila Gabriela Partyšová (45) u moře. Její přítel, podnikatel Igor Fait, vlastní nemovitost na Mallorce, a tak bylo místo pro dovolenou v zahraničí jasné. Koupání v moři a krásné počasí si užívali i s dětmi, nechyběl tak ani syn Kristián, kterým se moderátorka pořadu Život ve hvězdách pochlubila.

„Čas prázdnin věnujeme oba dětem, které potřebují i trochu aktivnější čas. Hodně jsme plavali v moři, trávili čas i na lodi. Taky jsme pravidelně chodili na padel tenis, golf a kolo,“ svěřila se Gabriela. Její Kristián nastupuje v září na střední školu a na konci roku oslaví už 16. narozeniny. Nutno říct, že syn známé moderátorky vyrostl do pořádného fešáka. A není divu, že je Partyšová jako maminka náležitě pyšná.

Dovolenou u moře si společně užili a nechyběly ani děti její sestry, které mají s Kristiánem skvělé vztahy. „Bylo hodně horko. Některé dny teplota sahala ke 40 stupňům, tak se dalo sportovat jen velmi brzy ráno nebo pak až za tmy,” dodala Gábina, která má přes prázdniny v televizi volno, a tak její výlety nekončí.

„Chystáme se teď do rakouských hor a naše další plány na prázdniny jsou francouzská riviéra a severské země. Chceme využít volna, protože přes rok hodně oba pracujeme a staráme se o děti, které jsou školou povinné, takže se nám nevyplatí cestovat příliš daleko, o prázdninách je jiná situace,“ řekla Gábina, která se přes léto věnuje moderování golfových turnajů, na obrazovku se opět vrátí koncem prázdnin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám