Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také dvojnásobná maminka Jitka Boho (32) podpořila světový týden kojení, který začíná 1. srpna. Známá herečka a modelka sdílela na sociálních sítích velmi intimní a zároveň krásnou fotografii se svým malým synem, která je pro tento týden jako stvořená.

„1. srpna začíná světový týden kojení. Pro mě teď docela náročnější období – v noci mi přijde, že snad v jednom kuse kojím, a ta poloha při tom? Moje záda mi asi poděkujou, ale co by pro ty malé prďolky člověk neudělal, že? A jak vidíte, už to není jen o jídle,“ napsala Jitka Boho s úsměvem ke snímku, který pořídila, zrovna když si Tadeášek hrál s její bradavkou.

„Kojit budu, dokud to půjde a Tedík bude chtít (nějak rozumně teda). Měla jsem z toho strach, z důvodu zkoušek v divadle, ale naše těla jsou chytrá a prostě se to všechno uzpůsobilo potřebám malého,“ svěřila se svým fanynkám, které ji v komentářích velmi podpořily a zároveň s Jitkou sdílí svoje různorodé mateřské poznatky.

"Ano, z jednoho pije a druhé hledá, aby mohl ladit. Někdy mi to nevadí a dá se to přežít. Někdy mám pocit, že vyskočím z kůže,“ napsala jedna z maminek s úsměvem. „Přesněěě. A nejlepší, když se zakousne, usměje a tahááá,“ odpověděla Jitka s pobavením.

„Jsi úžasná se takto vyfotit na Instagramu,“ napsala příznivkyně, které zpěvačka také odpověděla. „Váhala jsem hodně, ale nic vlastně vidět nejde,“ napsala Jitka, která má ještě starší dceru Rosalii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám