Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár měsíců se sice o jejich možném románku spekuluje, ale oba se dosud drží spíš stranou veřejnosti. Řeč je o kolumbijské hudební ikoně Shakiře (47) a sedminásobném šampionovi Formule 1 Lewisi Hamiltonovi (38). Podle nejnovějších informací španělské televize Telecinco si ovšem dvojice minulý měsíc užila hned tři tajná dostaveníčka ve zpěvaččině vile na Ibize.

Závodník byl se zpěvačkou spatřen od jejího loňského rozchodu s Gerardem Piquém několikrát. Podle některých zdrojů sice spekulace o jejich vztahu nejsou na místě a dvojici pojí pouze přátelství, mnozí ale jejich častá setkání vidí jinak.

Zdroj z okolí hvězd zmiňované televizi prozradil, že když odešli pracovníci ze zpěvaččina domu na Ibize, přijala Shakira Lewise ve své honosné vile, a to hned třikrát. Údajně také Hamiltonův řidič zaslechl časté rozhovory mezi ním a zpěvačkou.

Po Velké ceně Anglie na okruhu Silverstone se šuškalo, že se spolu Shakira a Lewis bavili do časných ranních hodin. Údajně zamířili do nočního klubu Tape v Londýně. Zatímco zpěvačka odcházela v půl čtvrté ráno a odjela zpět do hotelu Café Royal, Lewis zůstal až do šesti do rána, než se vrátil do hotelu The Rosewood. Také po Velké ceně v Miami, kdy Lewis skončil na druhém místě, spolu údajně povečeřeli v Barceloně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám