Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Suzanne Somers (76) před časem promluvila o rakovině jako o téměř celoživotní součásti svého života. Teď vyděsila fanoušky znovu, když se neukázala ve své pravidelné show. A ukázalo se, že za vším opět stojí záludná nemoc.

Usměvavá blondýna se do povědomí českých diváků asi nejvíc zapsala jako Carol v sitcomu Krok za krokem. A později také tím, že se nebála mluvit o tom, že má ráda sex a ráda se fotí nahá. Život Suzanne Somers ale uštědřil už několik velkých ran v podobě zákeřné rakoviny.

Po třicítce herečka bojovala s rakovinou kůže, a když jí bylo 49 let, vyslechla si od lékařů diagnózu rakoviny prsu ve druhém stadiu. „Rakovina mě pronásledovala většinu mého života, ale můj život nezměnila, protože je jeho součástí už několik desetiletí,“ řekla před časem magazínu SurvivorNet.

Herečka se ze všech dřívějších neduhů vyléčila, nedávno ovšem vyvolala strach její absence ve facebookové Live Show, kterou uváděla společně se svým manželem, producentem Alanem Hamelem. A obavy fanoušků se bohužel potvrdily. Hamel prozradil webu Page Six, že jeho manželka v minulosti bojovala s rakovinou kůže, prsu a také před lety podstoupila hysterektomii (odstranění dělohy, pozn. redakce) a teď se znovu potýká se zdravotními problémy. „Teď se znovu vypořádala se svou rakovinou,“ řekl Hamel s tím, že 6. června jí lékaři oznámili, že je „čistá“, ale že rakovina je záludná nemoc a Suzanne bude dál sledována.

Manžel herečky také dodal, že jí velmi pomohl styl života, který vede. „Všichni její lékaři řekli, že kdyby nevedla organický život bez chemikálií, podporovaný bioidentickými hormony, nebyla by už s námi.“ Suzanne je v současné době v pořádku, kvůli nedávnému boji s rakovinou se ovšem rozhodla odsunout práci na druhou kolej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám