Hlavní obsah
Článek

Herec Petr Rychlý (58) si pustil pusu na špacír. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě nechtěně závistivcům prozradila, že pražský byt vyměnila za baráček v Benešově za Prahou. Dovolit si to mohl i díky tomu, že je už šest let stálicí TV Nova.

Rychlý (58) se stal společně s Petrem Kolářem (56) a Ivanem Vodochodským tváří letošní grilovací sezóny. A když na Globus Grilmánii  odpovídal na dotazy ohledně svého vztahu ke steakům nebo klobáskám, ujela mu informace, že si polepšil v bydlení. Vzhledem k tomu, že je otcem tří synů, prostorný dům potřeboval.

„Já a grilování, to patří k sobě. Především se musím přiznat, že všeobecně rád vařím,“ prozradil Petr Rychlý (58). „Začalo to, když byly děti malý a já jim musel občas uvařit polívku. Pak se to od polévky dostalo postupně k hlavním jídlům a dnes i k tomu grilování. K tomu jsem se dostal díky změně bydliště. Přestěhoval jsem se totiž s rodinou za Prahu do domečku u Benešova,“ dodal Rychlý (58).

Na zahradě domu v Kostelci už herec sám grilovací sezónu s rodinou zahájil. "Pekli jsme si buřty na ohníčku," prozradil představitel seriálového doktora Mázla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám