Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Současní mileniálové si nejspíš dobře pamatují na seriál Báječná léta, kde Kevin v hlavní roli zamilovaně vzhlížel k o poznání vyšší, rozumnější a vyspělejší spolužačce Winnie, již ztvárnila kalifornská rodačka Danica McKellar. Té je dnes už osmačtyřicet, ale jen málokdo by to při pohledu na sympatickou brunetku tipoval...

Danica je dodnes herecky aktivní, objevuje se jak v seriálech, tak především v televizních filmech, ale rovněž často propůjčuje svůj hlas animovaným postavám. Především je ale také maminkou třináctiletého syna Draca, jehož počala se svým prvním manželem Mikem Vertou. S tím jí to sice nevyšlo, ale s druhým mužem Scottem Svesloskym to vypadá na rodinnou idylku.

Na posledním snímku od vodopádů se herečka pochlubila svou formou v plavkách.

Právě s oběma muži jejího života nedávno Danica strávila dovolenou na Kostarice a na Instagramu se podělila o několik záběrů. Herečka dodala, že mají za sebou spoustu dobrodružství a že absolvovali mimo jiné šnorchlování, vodopády, projížďky na koních nebo procházky deštným pralesem. Posledním snímkem je momentka od vodopádů, kde se herečka pochlubila skvělou formou.

Danica je totiž také odhodlanou sportovkyní a v popisku zároveň vyzývá lidi, aby cvičili, ať už jsou kdekoli. Sama absolvuje tréninky mnohdy i s rodinou, což je patrné z dalších příspěvků na jejím instagramovém profilu.

Reklama

Další články

Načítám