Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Luxusní jachta s Leonardem DiCapriem (49) na palubě i nadále krouží okolo pobřeží Sardinie. O víkendu na místo motorovým člunem připlouvali další 'účastníci zájezdu', z nichž většinu tvořily půvabné mladé dívky. Oscarový herec navíc svlékl tričko a předvedl svou formu.

Hvězda Titaniku je od loňského léta oficiálně volná, po pěti letech ve vztahu s modelkou Camilou Morrone (26) si volnost a zájem dívek náležitě užívá. O víkendu se navíc ukázalo, že jeho domnělá partnerka Neelam Gill je ve skutečnosti přítelkyní hercova blízkého kamaráda, proto byla tak často vídána v okolí DiCapria. Herec je tak, zdá se, stále single.

Na jachtě to ale zdaleka nekončí, k večeru Leo s přáteli zakotví v přístavu a vyráží do některého z místních podniků. Jako například do nočního baru Billionaire v Porto Cervu, kde všichni seděli u obrovského stolu a sledovali show na podiu. Exkluzivní místa vedle Lea ukořistily dvě pohledné dámy, z nichž jedna se k herci měla poměrně vřele.

Na místo dorazil dokonce i vlivný italský podnikatel, který se rovněž angažoval ve Formuli 1 - Flavio Briatore. Ten je zároveň nejen majitelem tohoto klubu, ale také biologickým otcem krásné vycházejí hvězdy modelingu Leni Klum – dcery Heidi Klum.

S Heidi se ovšem rozešli ještě v době, kdy byla modelka těhotná a zároveň se během požehaného stavu již seznámila se zpěvákem Sealem. Ten si Leni osvojil a následně měl s německou topmodelkou ještě další tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám