Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéru nové minisérie Voyo dorazil až po začátku, protože natáčel jiný seriál pro stejnou televizní stanici. Mladého herce Jana Nedbala (33) uvidíme v nejbližší době v tolika seriálových a filmových projektech, až jsme se z legrace zmínili, zda na nás nevykoukne i z lednice. "Snad nezačnu lidem vadit, to by mě mrzelo," řekl Super.cz.

V minisérii Matematika zločinu, kvůli které jsme se sešli, ztvárňuje hlavní roli Tomáše Tomana, muže, který byl nespravedlivě obviněn z brutálního zabití. "Hlavní výzvou pro mě bylo, že jsem poprvé v životě hrál postavu, která je skutečná a je naživu. Takže jsem mu mohl zavolat a jít s ním na pivo a o všem se bavit. To bylo skvělé," vyprávěl.

"Jsem rád, že jsem tuhle příležitost od režiséra Petera Bebjaka dostal," dodal s tím, že v poslední době ani nechodí na castingy a nabídky na natáčení dostává přímo. Momentálně pro Voyo natáčí seriál Mozaika, kde za takového fešáka jako obvykle nebude.

"Teď jsem se byl rychle nechat ostříhat, protože tam mám takové velké kotlety a vzadu delší vlasy na Jágra. Vypadám děsně srandovně a přítelkyně z toho účesu byla nešťastná. Už tři roky se nemůžu ostříhat tak, jak bych chtěl já," prozradil s tím, že se nyní opět vrátí k účesu z 50. let. pro další sérii Krále Šumavy. Ze stejné doby je i film Bratři, kde spolu s kamarádem Oskarem Hesem ztvárňují bratry Mašínovy a premiéru bude mít letos v říjnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám